Gábor Márkó első helyen végzett

2021.10.19. 18:08

Kiesett Szaszák Zsolt a TV2 show-műsorából

Kiesett a Sztárban Sztár leszek című tévéműsorból a Szegedi Nemzeti Színház színésze, Szaszák Zsolt. A másik szegedi kötődésű énekes ugyanakkor brillírozott: Gábor Márkó első helyen végzett a harmadik élő show-ban.

T. K.

Gábor Márkó a Gipsy Kings-dallal széttépte a házat. Fotók: Tv2

A Sztárban Sztár leszek című show-műsor harmadik élő adása felemásra sikerült a két szegedi kötődésű énekes számára. Egyikük ugyanis tarolt, másikuk pedig kiesett. Szaszák Zsolt, a Szegedi Nemzeti Színház társulatának tagja volt az, aki búcsúzni kényszerült, és ez annak ellenére meglepett sokakat, hogy sem most, sem az előző adásban nem kapott túl jó kritikát a zsűritől.

A színész feladata a vasárnapi élő show-ban az volt, hogy Mester Tamás bőrébe bújjon. Mint mesélte, megtisztelőnek érezte ezt, hiszen gyermekkora óta felnéz az énekesre. Az Altass el című számot adta elő, amelyet Mester az édesanyjához írt. Szaszák is azt mondta, reméli, hogy édesanyja büszke lesz rá. Tóth Gabit meg is győzte: úgy fogalmazott, hálás, hogy Szaszák itt van vele, és dicsérte szorgalmát. Köllő Babettnek is tetszett a produkció, Majkának és Pápai Jocinak azonban nem. Előbbi szerint uncsi volt, utóbbi azonban még ennél is tovább ment.

Mester Tamás megformálása kifogott Szaszák Zsolton a zsűri szerint.

– Nem hittem el neked egyetlen percét sem. Olyan voltál, mint egy kitömött állat. Egy élettelen embert láttam

– fogalmazott Joci, aki 7 ponttal le is húzta Szaszák elő­adását, amelyet a másik két zsűritag csak kicsit tudott javítani, így 24 pont lett a végeredmény.

A műsor utolsó fellépője, Gá­­bor Márkó ugyanakkor a Gipsy Kings-dallal a műsorve­zető, Tilla megfogalmazása szerint széttépte a házat. Bár maszkja Babett szerint inkább egy komolyabb fogyókúra után lévő Maradonát idézte, az elő­adás tökéletességét senki nem vitatta, így 30 ponttal az egykori szegedi diák azon négy előadó közé került, akik maximális ponttal zárták a műsort.

Gábor Márkó a Gipsy Kings-dallal széttépte a házat. Fotók: Tv2

A nézői szavazatokkal korrigált sorrend szerint Szaszák Zsolt holtversenyben állt az utolsó helyen, Gábor Márkó vi­­szont első lett, így megnyerte az estét. Az utolsó szavazás azonban teljesen átrendezte az addigi helyezéseket, és Szaszák Zsolt Kárász Dáviddal állt a ki­­esőzónában. Az egy perc alatt beérkező szavazatok végül nem neki kedveztek, így sokak meglepetésére az egyébként nagy esélyesnek tartott színész kiesett a versenyből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában