kifogott rajta a Bee Gees

2021.11.16. 19:02

Megszakadt Gábor Márkó sikersorozata

Az extrém magas hangú Bee Gees énekes kifogott Gábor Márkón: az egykori szegedi diák ezúttal nem tudott maximális pontot érő produkciót előadni a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében. Egy hónapja tartó sikersorozata tehát megszakadt, de így is bejutott a döntőbe.

Timár Kriszta

A Bee Gees énekeseként megszakadt Gábor Márkó sikersorozata, de így is bejutott a vasárnapi döntőbe. Fotó: TV2

Fotó: TV2

Vasárnap tartották a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjét. A TV2 show-műsorában ezúttal is kétszer álltak színpadra a még versenyben lévő énekesek: egy duettet és egy szóló produkciót kellett előadniuk, természetesen egy-egy ismert előadó bőrébe bújva. Az egykori szegedi diák, Gábor Márkó az előző adásokban minden eddigi rekordot megdöntött, hiszen egymás után négyszer nyerte meg az adott estét, ami korábban még senkinek nem sikerült.

A Bee Gees énekeseként megszakadt Gábor Márkó sikersorozata, de így is bejutott a vasárnapi döntőbe. Fotó: TV2

Menetelését az először előadott duett sem tudta volna megállítani, hiszen a Csiszár Istvánnal elénekelt It’s a men’s world című dallal hatalmas sikert arattak. Márkó James Brownként újra fer­­getegeset alakított, nem ke­vésbé műsorbeli barátja, aki Pa­­varottiként tündökölt. A mesterek is csak elismerően tudtak értékelni: Babett arról beszélt, hogy Márkó mindig tud valami újat mutatni, a többiek pedig arról, hogy ez a két énekes döntőbe való.

Pontszámokat erre a produkcióra a mentoroktól nem kaptak, az egyéni előadásokra azonban igen. Gábor Márkónak a Bee Gees egyik énekesét kellett ekkor megformálnia, az extrém magas hangon éneklő férfit pedig nem tudta olyan színvonalon utánozni, ahogyan azt a korábbi énekesekkel tette.

Lehetetlen tisztán énekelni ilyen hangon, ahogyan támasztani ugrálás közben is, szóval ezért nem tudlak bántani – értékelte a produkciót Tóth Gabi, aki egyébként ezt a feladatot választotta Márkó számára előző héten. Hozzátette, azért Márkó a kedvence, mert ő az, aki igazán elkapta ennek a műsornak a lényegét.

Köllő Babett pusztítónak nevezte a produkciót, de hozzátette, azt látja Márkón, hogy minél nagyobb a baj, ő annál jobban élvezi a helyzetet. Majka pedig azt mondta, az Márkó szerencséje, hogy a nézők tudják, mire képes.

A mentoroktól kapott 28 pont ezúttal csak a negyedik helyre volt elegendő, a nézői szavazatokat is figyelembe véve azonban Márkó a 3. helyen zárta a műsort, majd a végső szavazásnál is továbbjutott a döntőbe. Jövő héten tehát már a 10 millió forintos fődíjért énekelhet, méghozzá Molnár Ferenc Caramelként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában