Nem a díszlet része

2022.11.04. 21:43

Kutyus a kirakatban

Csinos frizurájú, érdeklődő tekintetű kiskutyán akadt meg a szemem a minap a Tisza Lajos körúton egy üzlet kirakatában. Meg is állapítottam magamban, hogy milyen élethű dekorációs elem, mire a blöki nagy meglepetésemre megmozdult.

Koós Kata

Gucci gazdija hűséges társa a munkában is. Fotó: Török János

A boltba betérve kiderült, hogy a stílusosan Gucci névre hallgató kis yorki minden alkalommal elkíséri gazdiját a munkába, aki eladóként dolgozik az üzletben. Ahogy fogalmazott, Gucci a család mindene, szeme fénye. Gazdija nagymamája saját kézzel köti számára a kardigánokat, hogy meg ne fázzon a hidegebb hónapokban. Gucci 13 éves kislány, nagyon szereti a répát, a karalábét, a batátát, a brokkolit és a darálthúst. 

Gazdija az is elmondta, hogy nagyon okos, és nincs kedvenc játéka, inkább nézelődni szeret. Nem harap, nem ugat vagy morog, nagyon barátságos természetű kiskutya. Nyaranta meleg van a kirakatban, így a nyári hónapokban a bolt egy félreeső részében tölti el a „munkaidőt”, az ősz beköszöntével azonban a kirakatból szemlézi a járókelőket. Sokan első pillantásra nehezen hisznek a szemüknek, és gyakran bemennek az üzletbe érdeklődni, hogy valóban igazi-e a kutyus a kirakatban. Ilyenkor Gucci mindig illő módon, heves farokcsóválással köszönti a vendégeket.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában