Helyi életstílus

2022.01.11. 15:50

Keressük az ország legédesebb gyermekmosolyát

Megkezdődött az idei Gyermekmosoly pályázat országos fordulója. Megyénkből egy hódmezővásárhelyi kislány és egy domaszéki kisfiú várja a szavazatokat.

Sípos Luca. Fotó: DM

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le a Gyermekmosoly fotópályázatunk megyei fordulója. Összesen 602 nevezés érkezett a két korcsoportban a büszke szülőktől, nagyszülőktől, a beküldött fo­­­tókra pedig 15 ezer 275 szavaza­tot adtak le olvasóink. Az első három helyezett mindkét korosztályban 15, 12, illetve 10 ezer forint értékű Regio játék utalványt nyert. A játéknak viszont nincs vége, hiszen kezdetét vette a nagy sikerű verseny országos fordulója. Ismét érdemes tehát mozgósítani a rokonokat, ismerősöket, hiszen már lehet szavazni a www.delma­gyar.hu/gyermekmosoly oldalon az országos fordulóba bejutott kicsikre.

 

Amint arról már beszámoltunk, az országos fordulóba minden megyében első helyezést elért kisgyermek automatikusan továbbjutott, mind a 0-3, mind pedig a 4-7 éves kategóriákban. Csongrád-Csanád megyéből a 0-3 éves kategóriában a hódmezővásárhelyi Sipos Luca Boglárka, 4-7 éves kategóriában pedig a domaszéki Veres Dominik várja a voksokat. Szoros versenyre számítunk, minden egyes szavazat fontos és akár döntő lehet az utolsó nagy hajrában. Fontos tudni, hogy egy fotóra, egy Facebook-azonosítóval egyszer lehet szavazni.

Veres Dominik. Fotó: DM

A szavazás 2022. január 24-én 10 óráig tart, január 25-én pedig kiderül, hogy ki lesz az 1-1 kisgyermek, akik mosolyukkal a legtöbb szavazó szívét megdobogtatták. Az ország legcukibb gyermekmosolya cím mellett a nyertesek gazdagabbak lehetnek egy 300 ezer forint értékű voucherrel az alsópáhoki Kolping Hotelbe, ahol az egész család eltölthet együtt egy mesés hétvégét.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában