Szeged

2022.12.27. 16:40

Albertini által dedikált mezre licitálhatunk

Demetrio Albertini többszörös olasz válogatott labdarúgó, korábbi AC Milan legenda által dedikált mez tulajdonosa lehet az, aki megnyeri a Ruzsa Roland dorozsmai önkormányzati képviselő hivatalos Facebook-oldalán indított licitet.

K. A. R.

Személyesen találkozott a képviselő a focistával, akkor dedikáltatta a mezt. Fotó: Ruzsa Roland

Az igen értékes darabra kedd délutántól lehet ajánlatot tenni, az árverés 50 ezer forintról indul, licitlépcső azonban nincs. A befolyt összeg jótékony célt szolgál.

Ruzsa Roland lapunknak elmondta, a közelmúltban élőben tekinthette meg a Milan Salzburg ellenni BL-meccsét, a mérkőzés előtt pedig egy könyvbemutatón vett részt, ahol az Albertiniről készült kötetet mutatták be, itt dedikáltatta a mezt. Hozzátette, a könyvet magyarul is kiadta a régi barátja, Séra Attila által vezetett Milanticketshop Kft. Kiemelte, a könyvbemutatón volt lehetősége néhány szót váltani a méltán híres labdarúgóval, akinek elárulta, hogy a dedikált mezt jótékonyság árverésre bocsátják. A hír hallatán nagyon megörült Albertini, aki reményét fejezte ki annak kapcsán, hogy sikerül a dorozsmaiaknak elérniük a kitűzött céljukat. 

A befolyt összeget a Negyvennyolcas utcai óvodának ajánlják majd fel, ugyanis az egyik csoportszobába 33 darab új széket szeretne vásárolni az intézmény. 

Az árverés egészen január 31-ig tart. Ajánlatot a képviselő hivatalos Facebook-oldalán, a licitről szóló eredeti bejegyzés alatt kommentben lehet tenni. Aki nem szeretne nyilvánosan licitálni, az a képviselő oldalának küldött privát üzenetben teheti meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában