Csongrádi Napok

2023.03.09. 10:00

A dzsungelbe visz a csongrádi színtársulat

M.A.

Már készülnek az új darabra a színjátszók. Fotó: Csongrádi Színtársulat

Közhely, de igaz: néha az élet a legnagyobb forgatókönyvíró. Ez megáll a Csongrádi Színtársulat esetében is, akik bár gőzerővel készültek egy krimi bemutatására, egy váratlan felkérés miatt mégsem egy gyilkosság kulisszái közé, hanem a dzsungel mélyére kalauzolják a nézőket következő előadásukon.

Megtisztelő társulatunknak, hogy mi adhatjuk egy több évtizedes hagyományokkal rendelkező programsorozat megnyitóját

 – reagált arra Ferentzi Katalin, hogy az előadásukkal veszi kezdetét az idei Csongrádi Napok július 21-én. A Csongrádi Színtársulat vezetője hozzátette, emiatt a korábban tervezett előadásukat, Agatha Christie Hétvégi gyilkosság című krimijének bemutatóját egy későbbi időpontra halasztották, a darabot várhatóan november végén láthatja a csongrádi közönség.

Fotó: Csongrádi Színtársulat

Nyáron egy musical-el rukkolnak ki a színjátszók, akik már elkezdték A dzsungel könyve című klasszikus próbáit.

Egy olyan darabot választottunk, aminek üzenete is van, emellett a nézők haza tudnak vinni egy dallamot a szívükben az előadás után. A musicalhez jócskán ki kellett bővítenünk a szereplőgárdát, kórussal, táncosokkal. Ahol még hiányosságunk van, az két-három jól mozgó, jól éneklő férfiszereplő, főként a falusi harcosok szerepére

 – számolt be a darab rendezője.

Aki kedvet kapott a szerepléshez, az még csatlakozhat a Csongrádi Színtársulathoz: jelentkezni lehet privát üzenetben is Ferentzi Katalinnál, vagy az társulat közösségi oldalán elérhető telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában