Szegedi hírek

2023.05.08. 10:46

Bárki bemutatkozhat a szabadszínpadon

Munkatársunktól

Műfaji megkötés nélkül lubickolhatnak 10 percen át a fellépni vágyók a reflektorfényben Illusztráció: Németh András Péter

Aki kapja, marja a reflektorfényt május 10-én este fél nyolctól a Grand Caféban. Az Ésatöbbi elnevezésű rendezvénysorozat szervezői a Pécsett már három éve működő szabadszínpadot először hozzák el Szegedre. Egy este erejéig minden kezdő, profi vagy akár látens előadóművésznek lehetősége nyílik tíz percet eltölteni a színpadon. Műfaji megkötés nincs, legyen az illető zenész, slammer, táncos, humorista, vagy magát nem bekategorizáló performanszművész, bármilyen produkcióval felléphet.

A szervezők elmondták, ezeken az eseményeken nyitottság és felszabadult, családias hangulat uralkodik. A közönség mindenkit megtapsol, minden fellépő elégedetten távozhat a színpadról, hiszen nem az előadások minősége adja az este hangulatát, hanem a fellépés öröme, az adrenalin és az ünneplés a barátokkal, akik talán először állnak közönség előtt.

A szabadszínpadra a fellépőknek előre ajánlott jelentkezni, de a szervezők azoknak is biztosítanak helyet a programban, akik a többieket látva kapnak kedvet ahhoz, hogy eljátszanak egy számot, vagy felolvassanak egy verset a színpadon. Az előre megírt sorrend azonban biztosítja a hangulatok és a műfajok kellemes hullámzását. A fellépni vágyók az Ésatöbbi Facebook-oldalán, az eseményben található linken keresztül jelentkezhetnek a rendezvény napjáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában