Tündérszépek 2024

2024.02.20. 07:00

Lépj a szépségversennyel karriert építő hírességek sorába

Több hazai híresség és világsztár karrierje indult szépségversenyeken. Most lapunk is erre kínál lehetőséget a vármegyei hölgyeknek. Ehhez nem kell mást tenni, mint jelentkezni a Tündérszépek szépségversenyünkre.

Timár Kriszta

2022-es Tündérszépek szépségverseny döntője. A közönségdíjas Pozsgai Florentina, Fehér Fanni udvarhölgy, Pesti Viktória 2022 Tündérszépe, Magda Liliána udvarhölgy.

Fotó: Markovics Gábor / Archív fotó

A szépségversenyek hosszú évtizedek óta biztosítanak lehetőséget a gyönyörű hölgyeknek ahhoz, hogy megtegyék az első lépést az ismertté, vagy akár a sztárrá válás útján. Akik jól kamatoztatják az itt elért lehetőségeket, vagyis meglovagolják a médiaérdeklődést és aztán azt fent is tartják maguk iránt, hosszú évekre, netán évtizedekre meghatározó alakjai lehetnek a celebvilágnak, néhányuk számára pedig még világkarrier is adódhat.

Hogy csak néhány példát említsünk, szépségversenyen tűnt fel annak idején például Sarka Kata, aki celebfeleségből mostanra milliomos vállalkozó lett. Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Zimány Linda is így indították karrierjüket, hosszú évekig pedig velük volt tele a hazai sajtó. Most pedig Kulcsár Edina a legismertebb, szépségkirálynőből lett celebünk – bizony őt is így fedezte fel magának a média. Természetesen nemcsak celebbé lehet válni a szépségversenyek kapcsán: jó példa erre Mihalik Enikő, aki szintén egy hazai modellversennyel indította karrierjét, mostanra pedig világhírű topmodellnek számít. Halle Berry pedig Oscar-díjas színésznővé nőtte ki magát – ő is szépségversenyeken alapozta meg ismertségét.

A szépségversenyek tehát számos lehetőséget adnak a hírnévre vágyó hölgyeknek, csak meg kell tudni ezt ragadni. Ennek első lépése lehet, ha jelentkeztek a Tündérszépek országos szépségversenyre. Ezt bárki megteheti, aki Csongrád-Csanád vármegyében él, itt született vagy itt tanul, illetve betöltötte a 18. életévét. Várjuk a nevezési lapokat a gyönyörű lányoktól, melyet a tunderszepek.hu oldalról lehet beküldeni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában