Tündérszépek 2024

2024.02.13. 07:00

Mutassuk meg, hogy nálunk élnek a leggyönyörűbb Tündérszépek

Ismét elindult Tündérszépek nevű országos szépségversenyünk. Várjuk a leggyönyörűbb vármegyei hölgyek jelentkezését, akik szeretnék megmutatni magukat ország-világnak, és így az ismertség felé is elindulni.

Timár Kriszta

Immár ötödik alkalommal rendezi meg a Mediaworks Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt. Eddig minden évben nagy érdeklődés övezte ezt a programot, amelyen a hölgyek előbb csak szűkebb környezetükben, majd országos szinten is megmérettethetik magukat. Aki még nem mert jelentkezni, most itt az ideje, hiszen elindult a 2024-es verseny regionális fordulójára a nevezés.

Mindig hangsúlyozzuk, hogy aki szeretne részt venni a versenyen, annak érdemes minél hamarabb beküldenie jelentkezését, hiszen Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád vármegyékből összesen 50 szépség vehet részt a regionális fordulóban. Ők lesznek azok, akiknek a fotóit nyilvánosságra hozzuk, hogy aztán a közönség kiválaszthassa közülük a legszebbeket. Ez a regionális előválogató április 8-án indul. Vármegyénkből egyébként már tucatnyian jelentkeztek néhány nap leforgása alatt, vagyis az már most is látszik, hogy nem lesz szűk a mezőny. A három vármegyéből ráadásul összesen csak három lánynak lesz lehetősége, hogy az országos döntőben ott legyen, vagyis valóban komoly tétje van annak, milyen mezőny alakul ki már az elején.

A nevezéshez saját portfoliót is fel lehet tölteni, de akiről nem készültek még professzionális képek, azoknak fotóriporter kollégáink szívesen segítenek. Ez esetben a jelentkezési lapon azt kell feltüntetni, hogy igénybe szeretné venni a nevező azt a stúdiófotózást, amelyet ingyenesen biztosítunk a leendő Tündérszépeknek. 

Aki szeretné szépségét az egész országnak, sőt online felületeinknek köszönhetően az egész világnak megmutatni, a tunderszepek.hu oldalon jelentkezhet a versenyre. A tapasztalatok szerint ez jó ugródeszka, akár a szépségiparban, akár a médiában szeretne valaki elhelyezkedni. De ha csak egy kis önbizalom építésre lenne szükség, arra is kiváló választás a viadal. Legyünk ismét büszkék Csongrád-Csanád vármegye szépségeire, mutassuk meg, hogy itt élnek a leggyönyörűbb hölgyek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában