Helyi életstílus

2024.05.13. 15:30

Vármegyei jelöltek az ország kedvenc tesitanárai között

A Magyar Diáksport Szövetség szavazást indít, hogy kiderüljön, országszerte kik a legnépszerűbb testnevelőtanárok. A szavazás a K&H Bank támogatásával és a Mediaworks média-együttműködésével zajlik. A vármegyei szavazás május 15-én zárul.

Tábori Szilvia

Május 15-ig lehet szavazni a legkedveltebb tesitanárra. Illusztráció: Shutterstock

Most mindannyiunk szavazata számít az Év tesitanára 2024 elismerésért a Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában. Vármegyénként és kategóriánként a versenyben maradt jelöltek közül ugyanis mi választjuk ki, kik nyerjenek és jussanak az országos döntőbe. A Csongrád-Csanád vármegyei kisiskola kategóriában csongrádi, makói, szegvári, csólyospálosi és egy hódmezővásárhelyi pedagógusokra lehet szavazni

A szervezők azokat a testnevelőket szeretnék kiemelni és elismerni, akik a gyerekekkel megszerettetik a mozgást, képesek elérni, hogy a mindennapos testmozgás beépüljön a diákjaik életébe, továbbá saját egészséges életvitellel példát mutatnak a gyerekeknek.

Ugyanakkor elismeréssel motiválják a testnevelő tanárokat arra, hogy inspirálják a diákokat az egészséges életmódra, valamint kialakítsák bennük a sport iránti szeretetet. A projekt további célja, hogy a testnevelő tanárok imázsát emeljék a pedagógus társadalmon belül, kiemelve, hogy nagy szerepük van a diákok testi-lelki egészségének megőrzésében.

A vármegyei szavazás május 15-én zárul. A következő Csongrád-Csanád vármegyei jelöltek várják a szavazatot: Kiss Attila, a csongrádi Diana Fegyvertechnikum és Kollégium oktatója; Mezei László, a makói Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola pedagógusa; Pólyáné Téli Éva, a szegvári Forray Máté Általános Iskola tanára, Pölös Gábor, a csólyospálosi ÜFCS Csólyospálosi Tagintézménye testnevelő tanára, valamint Fekete István, a hódmezővásárhelyi Aranyossy Ágoston Református Óvoda, Általános Iskola és Szakiskola pedagógusa. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában