Helyi érték

2019.04.08. 14:35

A tetőn kötött ki egy autó Alsóvároson, mégsem szomorú senki - fotók

Ez alatt a jármű alatt biztosan nem szakad be a tető. Nem csoda, hogy félrement a parkolás, nincs égő a csillárban a menyasszonyfán.

Többször számoltunk már be helyi érdekességekről Szegeden - tudósítottuk például, amikor termőre fordult a gumicukorfa, valamint megtaláltuk Önöknek az egyetlen velociraptorozásra kijelölt helyet a városban -, és a félresikerült parkolásokról is rendszeresen közlünk olvasói fotókat.


A következő fotók e két téma szépségeit ötvözik: egészen kicsi autó parkol ugyanis egy alsóvárosi háztetőn.

 

A tetőn kötött ki egy autó Alsóvároson - GALÉRIA

A menyasszonynak "beöltözött", virágzó meggyfáról csillár lóg, de égők nélkül. Sötétben nem könnyű parkolni, nem csoda, hogy a tetőn kötött ki a gépjármű.

 

A tetőn kötött ki egy autó Alsóvároson - GALÉRIA

Az épületet körüljárva találtunk még pár érdekes installációt: zuhanyozni például veszélyes a kertben, talán ezért is jelölték meg a csövet egy csúcsdísszel, amit eddig inkább karácsonyfákon láttunk. A kerítés fölött békatalpak kandikálnak ki, ezek szerint úszásra viszont jó a víz.

 

A tetőn kötött ki egy autó Alsóvároson - GALÉRIA

Az ablakból Batman és a Sikoly-filmek negatív főhőse figyelték ténykedésünket.

 

A tetőn kötött ki egy autó Alsóvároson - GALÉRIA

Olyan jól szórakoztunk, hogy a pontos helyszínt nem is adjuk meg, nehogy zarándoklat induljon a denevérember alsóvárosi otthonához, és valaki tényleg rossz helyre parkoljon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!