Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Végre termőre fordult a szegedi gumicukorfa

Úgy tűnik, jól érzi magát városunkban a különleges növény, egészen sok termést hozott.
Krisztin Anita töltötte fel a Szegeden láttalak facebook oldalra az egyedülálló szegedi növényről a képet: termőre fordult végre a gumicukorfa a József Attila sugárúton. Meghálálta a mediterrán klímát és a gondoskodást: ha leesne a vércukor edzés után a közeli fitneszteremben, jöhet a szüret!
 
Fotó: olvasó-tudósító/Krisztin Anita


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már csak másfél ember van talpon a vidéken - 8 fokban ez nem kis teljesítmény

Már csak másfél ember van talpon a vidéken - 8 fokban ez nem kis teljesítmény
Pontosabban hóember. A vásárhelyi kertvárosban kitartott két utolsó mohikán, reménykedve az… Tovább olvasom