Világítás és kamerák is felkerültek

2022.09.27. 08:20

Újabb épületekkel bővült a sándorfalvi piac

Mintegy százmillió forintos pályázati pénzből bővítették a tavaly májusban átadott sándorfalvi piacot. A három egységes épület mellett járdát, térburkolatot és szökőkutat is kialakítottak.

Timár Kriszta

Újabb épületekkel bővült a sándorfalvi piac. Fotó: DM

Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő jelenlétében vasárnap átadták a sándorfalvi piac kibővített részét. A modern árusítóhely első üteme tavaly májusban készült el. Az azóta üzemelő négy üzlethelyiséges épület, valamint a piaccsarnok és a fedett árusítótér mellé most mintegy százmillió forintból három újabb, egységes épületet létesítettek a területen. A pályázati pénzből járda és térburkolat is épült, valamint a komfortos időtöltés érdekében szociális helyiségek, szökőkút és kerékpártárolók is helyet kaptak a területen. A közbiztonság érdekében világítást és kamerahálózatot is kiépítettek, illetve korszerű hangtechnikai berendezés is rendelkezésre áll majd rendezvények lebonyolításához. 

A projekttel célunk volt, hogy a már meglévő sándorfalvi piactér színvonalát növeljük, kényelmesebbé tegyük az időtöltést az árusok és vásárlók számára egyaránt. Szeretnénk, ha a piac nemcsak az adás-vétel színtere lenne, hanem mindezek mellett a fejlesztéseknek köszönhetően közösségi térként is szolgálna

 – fogalmazott Gajdosné Pataki Zsuzsanna polgármester. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában