Szegedi hírek

2023.09.05. 16:33

Kihelyezték a fizető automatákat az Árkádban

Timár Kriszta

A fizetőautomaták már megérkeztek az Árkádba, egyelőre azonban még lefóliázva várják a beüzemelést. Olvasói fotó

Megérkeztek a fizető automaták az Árkád Szegedbe. Olvasónk küldte a fotót, amelyről kiderül: kedden délután tették helyére például az emeleti parkolók bejáratánál a jegykiadó automatát, de ekkorra már beszerelték a fizető automatát is a parklószint kijáratához. 

Olvasói fotó

Azt már néhány hete tudni, hogy több más városhoz hasonlóan nálunk is fizetni kell majd a bevásárlóközpont területén a parkolásért, így megszűnik a Belváros egyetlen pontja, ahol még ingyen lehetett letenni az autókat.

 Olvasói fotó

Hogy a rendszer mikor élesedik és mennyibe kerül majd a parkolás, arról azonban még mindig nincs információ, legalábbis sem az Árkád Szeged Facebook oldalán, sem a honlapján nem találtunk erről tájékoztatást. Az intézkedésnek köszönhetően egyébként valószínűleg sokkal több hely lesz hétköznapokon a parkolóban, hiszen sokan egész napra otthagyták járműveiket és gyalog mentek el közeli munhahelyükre – jelentős összeget spórolva meg egyébként ezzel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában