Kék hírek

2020.05.03. 07:14

Pénztárgépet és bicikliket lopott a csongrádi férfi

Először kerékpárokat vitt el, majd egy helyi üzlet ajtaját is felfeszítette, és elvitte a pénztárgépet.

delmagyar.hu

A csongrádi üzlet feltört ajtaja. Innen vitte el a férfi a pénztárgépet. Fotó: Police.hu

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a gyanúsított először 2019. július 7-én vitt el egy kerékpártárolóban lezárt biciklit, majd szeptemberben még két alkalommal tulajdonított el kétkerekűeket Csongrádon.

Ezt követően 2020. január 12-én éjjel a kerítésen átmászva jutott be egy belvárosi ingatlan területére, ahol felfeszítette a bolt ajtaját, majd bement az épületbe. Ott átkutatta a helyiségeket és az egyik szobából eltulajdonított egy pénztárgépet, a hozzá tartozó pénzkazettával, valamint 25000 forint készpénzzel együtt. A gyanúsított végül csak a bankjegyeket tartotta meg, a pénztárgépet eldobta a közelben.A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A csongrádi üzlet feltört ajtaja. Innen vitte el a férfi a pénztárgépet. Fotó: Police.hu

Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a kerékpárokat értékesítette és a pénzt elköltötte.A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában