Lezárt kétkerekűt lopott

2020.06.23. 09:50

Elfogták a mórahalmi biciklitolvajt

A bejelentést után egy órával elfogták a negyven év körüli elkövetőt.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A mórahalmi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a külföldi férfival szemben, aki egy kerékpárt lopott el a homokháti városban.

A 40 éves gyanúsított június 4-én éjjel Mórahalom belvárosában sétálva figyelt fel az egyik buszmegálló mellett lezárt kétkerekűre. Mikor megbizonyosodott arról, hogy senki nem látja, eltávolította a lakatot a kerékpárról, majd eltekert azzal.

A rendőrök a polgárőrökkel és az önkormányzati rendészekkel együttműködve a bejelentést követően egy órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd előállítottak a Mórahalmi Rendőrőrsre. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A nyomozók az eltulajdonított, 75000 forint értékű biciklit lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosnak.

A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában