Fontos

2020.06.02. 13:33

Újra „Házhoz megyünk” és „Bike Safe” program Szegeden

A rendőrségen ismét lehet regisztrálni a kerékpárokat.

delmagyar.hu

Forrás: Illusztráció

Több tucat biciklis vett részt az év első, szervezett kerékpár-regisztrációján a Szegedi Rendőrkapitányságon. Az érdeklődők számtalan vagyonvédelmi kérdésre is választ kaphattak a „Házhoz megyünk” program keretében. – tudtuk meg a rendőrség közleményéből.

A rendőrség prevenciós munkatársai idén első alkalommal, 2020. május 28-án délután tartották meg a Szegedi Rendőrkapitányság épülete előtt az ingyenes „Bike Safe” kerékpár-regisztrációt. A rendezvény alkalmával a Mobil Bűnmegelőzési Centrum kisbusza is a helyszínen volt, illetve a munkát a korábbi években kialakult gyakorlatnak és jó munkakapcsolatnak köszönhetően a polgárőrség is segítette.

A regisztráció alkalmával személyes vagyonvédelmi tanácsokkal látták el a regisztrálni vágyókat, felhívták a figyelmet például arra, ha a használt kerékpárzár nem nyújt megfelelő védelmet.A programot -a korábbi alkalmakhoz hasonlóan- most is nagy érdeklődés kísérte, hiszen összesen 73 kerékpárt regisztráltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában