Kék hírek

2020.10.15. 08:15

Hét embert szállítottak kórházba egy csongrádi lakástűz miatt

delmagyar.hu

20200626 Szolnok Tűz ütött ki egy mintegy kilenc négyzetméteres raktárhelyiségben, Szolnokon, a Kossuth Lajos úton. A katasztrófavédelem mellett a rendőrség is nagy erőkkel vonult fel. Fotó: Kiss János KJ Új Néplap ÚN

Forrás: Illusztráció

Fotó: Kiss János

Szerdán három műszaki mentést végeztek a megyei tűzoltók, mindhárom esetben kidőlt fák veszélyeztették a gyalogosok és az autósok forgalmát. Reggel hét órakor Szegedről, a Zászló utcából érkezett lakossági bejelentés, itt egy tíz méter magas fa dőlt ki.

Kora délután Ruzsa külterületén dőlt az úttestre egy nagy méretű fa, délután négy órakor pedig Tömörkény településéről kérték a tűzoltók segítségét a lakosok. A hivatásos egységek motoros láncfűrész segítségével végezték el a beavatkozásokat, személyi sérülés egyik esetben sem történt. – írja közleményében a katasztrófavédelem.

Tűz volt szerda este egy csongrádi családi házban, az egyik szobában ruhák égtek. A házban hét ember tartózkodott, a mentők mindenkit kórházba szállítottak. A csongrádi és a szentesi hivatásos tűzoltók végezték el az oltást, a tűz nem terjedt át a ház többi helyiségére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában