Feljelentették zaklatásért

2020.11.05. 09:52

Elképesztő dolgokat művelt részegen

Saját vérével kente össze a motorháztetőt és gyilkossággal fenyegetőzött.

delmagyar.hu

Forrás: Pixabay

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki idén nyáron ittas állapotban zaklatta a sértettet.

A vádirat szerint a vádlott 2020. június 20. napján este 7 óra körüli időben családi összejövetelt követően az egyik megyebeli kisvárosban ittas állapotban megjelent a sértett házánál. A kerítés előtt megállva a vádlott az udvaron levő kutyát szidta, ingerelte és be is nyúlkált a kerítésen keresztül. A vádlott magatartását észlelve a sértett felszólította őt, hogy menjen távolabb. A vádlott ekkor a sértettet kezdte szidalmazni és fenyegetni, majd a ház kapuján bement úgy, hogy az elé álló sértettet is ellökte. Ezt követően a vádlott a sértettet megfenyegette, hogy megöli, megveri és meg is próbálta ütni, de ezt sikerült elhárítani. A vádlottat a sértett megpróbálta az ingatlan területéről az utcára kitolni, de a férfi ekkor ismételten belökte a kiskaput, hiába próbálta azt a sértett csukott állapotban tartani. Ezt még két alkalommal megismételték, de a vádlott a folyamatos fenyegető kijelentései közepette bejutott és visszament az udvarra. A cselekménynek úgy lett vége, hogy a sértettnek segítséget nyújtott az egyik közelben tartózkodó rokona és sikerült a vádlottat az udvarról kitolniuk.

A vádlott azt követően az utcán parkoló és a sértett tulajdonában álló gépkocsi visszapillantó tükrét törte le, valamint kente össze a motorháztetőt a saját vérével. A gépkocsiban 35.000.-kéFt kár keletkezett.

A vádlott ezt követően gyalogosan elindult hazafelé a lakóházak falát támasztva, amikor is találkozott a sértett feleségével. A sértett felesége észlelte, hogy a vádlott rossz állapotban van, vérzik a keze és megpróbált neki segítséget nyújtani. A vádlott erre válaszképpen szidalmazni kezdte őt, megfenyegette, hogy megöli, illetőleg elvágja a kislánya torkát is.

A járási ügyészség a vádlottat magánlaksértés vétségével, garázdaság vétségével, valamint személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével vádolja.

A vádlott bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni – tudatta Kopasz Zsolt főügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában