Öt sérültje van a balesetnek

2020.12.10. 07:41

Kivilágítatlan autónak csapódtak–Fotók

Öten sérültek meg, amikor az útszélén álló kivilágítatlan autónak csapódott egy másik gépkocsi Szentes elkerülő szakaszán, a 451-es főúton.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze december 10-én néhány perccel 6 óra után a 451-es út 35-ös kilométerszelvényében, Szentes közelében. Az elsődleges információk szerint a balesetben öten megsérültek.

Csongrád felé haladt egy Renault személygépkocsi, amikor a sötétben nekiütközött, az útszélén álló kivilágítatlan Peugeot személyautónak. Az ütközéstől a kivilágítatlan autó az árokba csapódott, ahol felborult, a Renault az úton megpördülve állt meg. Benne öten ültek, őket a mentők kórházba szállították.

Úgy tudjuk, hogy az álló kivilágítatlan járműben nem volt senki.

A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a műszaki mentésben vettek részt. A baleset miatt több órára teljesen lezárták a Szentest elkerülő főút ezen szakaszát.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában