17 éves

2021.05.31. 17:45

Eltűnt Karácsony Mercédesz, a rendőrség is keresi

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 17 éves lány megtalálásában.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Karácsony Mercédesz eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 17 éves lány május 29-én mindszenti otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Karácsony Mercédesz 174 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna és derékig ér, szeme szintén barna. Eltűnésekor Supray feliratos szürke kapucnis pulóvert, fekete, combközépig érő vékony, kapucnis kabátot, kék farmert és fekete NIKE sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiatal tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában