Kistelek

2021.05.14. 11:11

Gáz- és riasztó fegyverrel lőtt egy szórakozóhelyen

A rendőrök őrizetbe vettek egy ópusztaszeri férfit, aki egy gáz- és riasztó fegyverrel lőtt egy kisteleki szórakozóhelyen.

delmagyar.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrök őrizetbe vettek egy ópusztaszeri férfit, aki egy gáz- és riasztó fegyverrel lőtt egy kisteleki szórakozóhelyen.

A rendőrségre 2021. május 12-én a késő esti órákban érkezett bejelentés, miszerint egy helyi vendéglátóhely kerthelyiségében lövés dördült.

A helyszínre érkező járőrök a feltételezett elkövetőt már nem találták ott. Az adatgyűjtés során a rendőrök rövid időn belül megállapították lövöldöző személyazonosságát. A 33 éves férfit a város központjában található parkban fogták el, majd a ruházat és csomagátvizsgálás során megtalálták nála a riasztó fegyvert is.

Fotó: police.hu

A férfit a Kisteleki Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában