Távvezetéket rongált meg a leszakadó faágak

2021.08.03. 12:06

Befejeződött a viharkárok felszámolása megyénkben

delmagyar.hu

Forrás: Archív fotó/Illusztráció

Egy kisbusz égett teljes terjedelmében hétfőn délután Kisteleknél, az 5411-es úton. A kisteleki és a kiskunmajsai hivatásos, valamint a csengelei és a kisteleki önkéntes egységek közös erővel fojtották el a lángokat. A buszban négyen utaztak, a tűzesetben senki sem sérült meg.

Hétfőn dél körül ért véget a vasárnapi viharkárok felszámolása Csongrád-Csanád megyében. A hét első napján további huszonnégy, az erős szél okozta károkról érkezett lakossági bejelentés a szegedi főügyeletre. A legtöbb helyen a lehasadt ágak és a kidőlt fák akadályozták a forgalmat. Főként Szegedről, Ruzsáról, Csongrádról és Hódmezővásárhelyről indították a segélyhívásokat. Volt, ahol a távvezetékeket rongálták meg a nagy méretű ágak vagy a földből gyökerestől kifordult fák. A tűzoltók minden bejelentett helyszínen elvégezték a műszaki mentést. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kisteherautóval ütközött egy autós hétfőn Hódmezővásárhelyen, a Görbe utcában. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítottak, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Egy ember megsérült – közölte a Katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában