Mai napon döntenek a letartóztatásról

2021.11.09. 09:20

Bekábítószerezve megkéselte a párját egy nő Szegeden

Életveszélyes sérüléseket okozott élettárásának az a nő, aki veszekedés közben megkéselte, kábítószert is találtak a szervezetében.

delmagyar.hu

Forrás: Pixabay/Illusztráció

A megalapozott gyanú szerint a nő külföldi munkavégzésből hazatérve péntek délután találkozott volt élettársával Szegeden. Az alkohol és drog hatása alatt álló nő hamar vitába keveredett a férfivel, akit ezt követően két alkalommal egy késsel mellkason és kézen szúrt. A sértett súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nő tartózkodási helyén a rendőrök kábítószert találtak és a tőle vett vizeletminta is kábítószer fogyasztását mutatta ki.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette, valamint a kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés, elrejtőzés továbbá a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a nő letartóztatására.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója kedden, azaz a mai napon, telekommunikációs eszközzel tartott ülésen fog dönteni – közölte Kopasz Zsolt főügyész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában