Határ hírek

2021.11.17. 11:36

Szünetel a forgalom a tiszaszigeti határátkelőhelyen

Áramszünet miatt átmenetileg szünetel a határforgalom-ellenőrzés a Tiszasziget-Gyála közúti határátkelőhelyen szerdán 11 óra 10 perctől – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Delmagyar.hu/ Police.hu

20200529 Tiszasziget História: Trianon után határ menti településsé vált Tiszasziget. Képen: Tiszasziget Határátkelőhely Fotó: Frank Yvette FY Délmagyarország

Fotó: Frank Yvette

Friss: Újraindult a határforgalom ellenőrzése a Tiszasziget-Gyála közúti határátkelőhelyen szerdán 13 órakor – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A rendőrség azt kéri az utazóktól, hogy lehetőség szerint válasszanak másik határátkelőhelyet Szerbia felé a hiba elhárításáig.

Az átkelők nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfo rovatában, valamint a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában