jól ismert, rendszeres bliccelő erőszakoskodott

2021.12.04. 08:37

Bliccelt és meg is harapott egy utast a 2-es villamoson

A szegedi rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit, aki erőszakosan viselkedett a jegyvizsgálókkal a 2-es számú villamoson, egy utast pedig bántalmazott is – közölte a rendőrség.

delmagyar.hu

20200309 Szeged Béremelések az SZKT Szegedi Közlekedési Társaság dolgozói részére. Képen: Városi tömegközlekedés, villamos. Fotó: Karnok Csaba KC Délmagyarország DM

Fotó: Karnok Csaba

A rendőrségre december 3-án kora délután érkezett bejelentés, hogy Szegeden a 2-es villamoson egy agresszív férfi szidalmazta a jegyvizsgálókat, akik ellenőrizni akarták az általuk jól ismert, rendszeres bliccelő utazási jogosultságait.

Az elkövető ki akarta vonni magát az ellenőrzés alól, ezért egy férfi a jegyvizsgálók segítségére kelt, hogy feltartóztassa az agresszív potyautast, aki ettől még ingerültebbé vált, többször megütötte majd meg is harapta a sértettet. Az egyenruhások rövid időn belül a helyszínre értek és az erőszakos garázdát előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene garázdaság miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában