Bele is rúgott

2022.09.14. 11:30

Diszkóban verekedett, vádemelés lett a vége

delmagyar.hu

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki ittasan garázdálkodott egy szegedi szórakozóhelyen idén tavasszal - közölte a a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint 2022. március 12-én hajnalban a vádlott a bevárosi szórakozóhely táncterén szóváltásba keveredett egy másik, ott szórakozó férfival. A vitát a diszkó udvarán is folytatták, majd kölcsönös lökdösődést követően a férfi ököllel megütötte a sértettet, aki ennek hatására elesett, és jobb lábát maga alá fordította. Miközben a biztonsági szolgálat épp mentőt hívott a helyszínre, a vádlott visszatért a dohányzórészre, és nekifutásból ellökte a sértettet, majd több alkalommal, nagy erővel bele is rúgott.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartásának a biztonsági őrök közbelépése vetett véget.

A Szegedi Járási Ügyészség az elkövetőt nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntettével valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja.

A terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában