Bilincsben az agresszív italtolvaj

A Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség közösségi oldalán osztotta, meg bejegyzését egy Szegváron történt lopásról.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

Egy átlagos nyári napnak indult ez a szerda is a szegvári dohányboltban. 2022. június 8-át írtunk, ezt senki sem tudta jobban, mint a pénztárgép – arról viszont ekkor még fogalma sem volt, hogy ez a nap lesz az utolsó számára. 

Fotó: Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség

Nem volt ugyanis túl idős, ráadásul a szegedi társaihoz képest jobban is tartotta magát – kevés munka, annál több pihenés a sorsa azoknak, akik vidéken dolgoznak – vallotta. Kora délután egy hölgy jelent meg a boltban. Gyanús volt az eset, ugyanis a megszokott érintések elmaradtak a gombjain. Az ittas vásárló nem kívánt fizetni a polcról elemelt (természetesen alkoholt tartalmazó) termékekért, sanyarú gyermekkorára hivatkozva, önuralmát elveszítve egy lökéssel a földre taszította hősünket, majd fizetés nélkül távozott.  

A pénztárgép kijelzőjének folyadékkristályai fájdalmasan lassan kúsztak el rendeltetetési helyükről, az adatkábel esés közbeni kiszakadása pedig minden egyéb kommunikációt is ellehetetlenített. Az egyenruhások az ügyet lezárták és vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. A helybéli hölgynek garázdaság vétség elkövetése miatt kell felelnie. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában