Tetten érték, amikor betört egy makói óvodába

Ahogy azt korábban megírtuk, egy magánházba és egy makói óvodába is betört egy férfi. A rendőrök lezárták az ügyet.

Delmagyar.hu

Ahogy azt korábban megírtuk, eljárás indult egy helybeli férfi ellen, aki a gyanú szerint betörte egy makói ház ablakát, onnan szerszámgépeket lopott, majd tetten érték, mikor egy óvodába tört be.

 A rendőrség december 14-én adott ki közleményt, amiben ismertették az eset részleteit: kiderült, hogy az első betörés miatt a rendőrségre 2022. augusztus 17-én érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlenek betörték egy makói ház ablakát, majd onnan szerszámgépet loptak el. A nyomozás még folyamatban volt, mikor az egyenruhásokat szeptember 17-én egy makói óvodához riasztották, ahol egy vagyonvédelmi cég alkalmazottja  tartóztatott fel egy férfit. A járőrök a helyszínen betört ablakokat és ajtót találtak, a feltartóztatott férfinél pedig egy laptopból és egy gyermek vászoncipőből álló zsákmánycsomagot. A szentesi elkövetőtől DNS mintát vettek, és a minta megegyezett azokkal, amiket a korábbi betörés helyszínén rögzítettek.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói lezárták az eljárást, az ügyet vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. A férfinak lopás és lopás kísérletének bűntette miatt kell felelnie.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában