Brutális részletek a szegedi hajléktalangyilkosságról

Suki Zoltán

Fotó: Arany T. János

Mostanra kiderült: egyszerűen agyonverték azt a hajléktalan férfit, akinek a holttestét a hétvégén találták meg Újszegeden a Csanádi utca végén lévő erdős területen. A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szerdán azt közölte, hogy május 27-én, az éjjel a férfi és három társa először összevesztek valamin, majd a három támadó addig ütötte az áldozatot, amíg élt. Az ügyben halált okozó testi sértés miatt indult eljárás, és az ügyészség kérte a bíróságtól a gyanúsítottak letartóztatását.

Korábban megírtuk, hogy holttestet találtak vasárnap Újszegeden. Aznap éjjel a nyomozók három gyanúsítottat hallgattak ki, és őrizetbe vették őket.

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik gyakran veszekedtek egymással. A bűncselekmény Újszegeden, a Temesvári körút és a Szőregi út csatlakozásánál, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, fás, erdős területen történt. A telket szalagokkal zárták körbe a rendőrök, a tetthely fölé a szemerkélő esőben sátrat emeltek, ahol fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoztak akkor egész este.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában