Két holttestet találtak Szegeden – Frissítve!

Két holttestet találtak szombatra virradóra Szegeden, a Dankó Pista utca egyik társasházának egyik lakásában. Az egyik áldozat egy nő, a másik pedig egy férfi, és úgy tudjuk, hogy egyikük először a társával, majd magával végzett. A rendőrök a ház környékét hosszú órákra hermetikusan lezárták.

delmagyar.hu

Fotó: Gémes Sándor

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. május 13-án, szombaton hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. Idegenkezűség gyanúja felmerült, a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit. Ezt a közleményt adta ki szombaton reggel a rendőrség.
Nem sokkal később kiderült, hogy a tragédia a Dankó Pista utca egyik hatlakásos, kétszintes társasházának földszinti lakásában történt. Tudósítónk a hegyszínen megtudta, hogy egy férfi és egy nő holttestét találták meg, de a gyilkost nem keresik. Ez azt jelenti, hogy egyikük először a társával, majd magával végzett. Sikerült beszélnünk az egyik szomszédos házban lakó asszonnyal, aki azt mondta, hogy a lakást egy külföldi, ázsiai nő bérelte, akinek egy hasonló korú magyar barátja volt. A nő szerint semmi probléma nem volt velük, kifejezetten csendesen éltek. A társasház egyik másik lakásából éppen szombaton költözött volna ki egy család, de a rendőrségi helyszínelés miatt nem tudták elvinni a bútoraikat, mivel a rendőrök a ház környékét hosszú órákra hermetikusan lezárták.

Idén már történt gyilkosság Szegeden. Ahogy megírtuk,  április elején egy negyvenéves férfi végzett néhány évvel fiatalabb testvérével a Kossuth Lajos sugárút egyik házában. A Délmagyarország úgy értesült, hogy az idősebb férfi 40, testvére 37 éves volt, és az idősebb ölte meg a fiatalabb férfit, úgy, hogy megfojtotta. A rendőrségi statisztika szerint tavaly két emberölés és egy halált okozó testi sértés történt Szegeden.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. május 13-án hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. Idegenkezűség gyanúja felmerült, a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában