Szegedi hírek

2023.05.14. 15:25

Pár napja még láttuk őket – féltékenységből lőhette le barátnőjét a szegedi férfi

Lelőtte barátnőjét, majd magával is végzett egy fiatal férfi Szegeden. A páros csendesen élt az albérletben, mindenki udvariasnak ismerte őket.

delmagyar.hu

Fotó: Gemes Sandor [email protected]

Mint arról a Bors is beszámolt, zsaruk és mentők tucatja lepte el Szeged csendes, társasházas utcáját szombat hajnalban. A Dankó Pista utca egyik házának földszinti lakásában ugyanis borzalmas tragédia történt: egy ott élő férfi vélhetően először meggyilkolta thai származású barátnőjét, majd saját magával is végzett.

A Bors úgy tudja, hogy az ázsiai nő nemrégiben bérelte ki a lakást, és magyar származású barátja pedig ugyan nem nála élt, de gyakran volt ott.

Látásból mindenki ismerte a fiatal párt: 

- Csak látásból ismertük őket, nemrégiben jöttek ide. De mind a nő, mind pedig a férfi kedves és udvarias volt. Semmi gond nem volt velük, kimondottan csendesek voltak 

- mesélte egy helybeli nő. A helyieknek fogalmuk sincs, mi történhetett az ajtók mögött, a környéken többen azt suttogják, hogy a férfi féltékeny volt a barátnőjére, méghozzá betegesen: 

- Jól, vagy átlagosan szituált pár voltak, így arra gyanakszunk, hogy nem anyagi vita állt közéjük, hanem a férfi féltékeny lehetett. Amikor mi láttuk, akkor sosem volt agresszív vagy hangos, a lakásuk felől sem jött semmilyen balhézás, vagy hangosabb vita, pedig ha a földszinten ilyen van, azt szoktuk hallani

 - tette hozzá az asszony. 

A helyszínt már hajnalban ellepték a helyszínelők és úgy tudjuk, hogy még az esti órákban is dolgoznak az elkordonozott épületben. 

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy a férfi pontosan hogyan végzett barátnőjével, a Tények információ szerint lelőtte a nőt, majd magát is, így valóságos mészárszék fogadta a zsarukat a lakásban.

A helyiek csodálkoztak a lövésekről szóló híreken, ugyanis senki nem hallott semmit: 

- Nem tudom, mikor történhetett ez, mert éjjel egy lövést, főleg kettőt, meghall az ember. Itt, amennyire én tudom, senki nem hallott semmit

 - szögezte le a szomszédban lakó asszony. 

A Tv2 információi szerint a zsaruk azért hajnalban érkeztek a helyszínre, mert a férfit a rokonai már két napja nem érték el, ezért jobbnak látták értesíteni a hatóságot, ekkor találták meg bent a valószínűleg már régóta ott heverő testeket. 

A rendőrség emberölés ügyében nyomoz. 

Címkék#kék hírek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában