Helyi kék hírek

2023.06.26. 19:55

Vonattal ütközött egy személygépkocsi Kiskunfélegyházán - Galéria

A motorvonat kisiklott, és meggyulladt a száraz gaz a környéken.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Motorvonattal ütközött egy személyautó Kiskunfélegyházán, a Vágóhídi átjáróban. Az ütközés következtében a vonat kisiklott, a sínek és egy villamos tartóoszlop megrongálódott, a helyszíntől ötven méterre pedig kigyulladt a száraz gaz száz négyzetméternyi területen A város hivatásos tűzoltói eloltották a tüzet, áramtalanították a személyautót, és biztosítják a helyszínt, ahol nagyjából négyszáz liter gázolaj folyt ki a sínekre. A vonaton mintegy húsz, az autóval pedig két ember utazott. A vonat utasainak nem esett baja – írja a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

A Mávinform tájékoztatása alapján a Szegedről Budapestre tartó, Kiskunfélegyházáról 19:31-kor továbbinduló Napfény InterCity (IC 701) megáll Kunszállás és Városföld állomásokon is.

A Kecskemétről Kiskunhalasra 19:21-kor induló vonat (7801) csak Kiskunfélegyházától közlekedik, ezért a Kecskemétről 19:22-kor Szegedre továbbinduló Napfény InterCity (IC736) Kiskunfélegyháza között a kimaradó vonat (7801) menetrendje szerint közlekedik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában