Ásotthalmon, Szegeden és Szentesen is volt tűz a hétévégén

Delmagyar.hu

Az úttestre hasadt egy nagy méretű faág szombaton Mindszenten, a Kossuth Lajos utcában. A hódmezővásárhelyi hivatásos, valamint a mindszenti önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a mentést, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a forgalom helyreállt az érintett útszakaszon.

Lesodródott az úttestről, majd az oldalára borult egy kisbusz vasárnapra virradó hajnalban Mórahalomnál, az 5511-es úton. Tizennégyen ültek a járműben, közülük ketten sérültek meg. A ruzsai katasztrófavédelmi őrs egysége áramtalanította a buszt, a sérülteket a mentők kórházba szállították.

Tűz volt vasárnap délelőtt Ásotthalmon. Egy faaprító munkagép, valamint a körülötte tárolt faanyag gyulladt meg. Háromszáz köbméter aprított fa égett, a tűz a közeli erdőt is veszélyeztette. A ruzsai, a szegedi, a kiskunhalasi és a hódmezővásárhelyi hivatásos egységeket, valamint a mórahalmi és az ásotthalmi önkéntes tűzoltókat riasztotta a főügylet, több vízsugárral végezték el az oltást. A tűzben nem sérült meg senki, az anyagi kár jelentős.

Egy garázs gyulladt ki vasárnap délelőtt Szegeden, a Törökkanizsa utcában. A tűz a szomszédos melléképületre, valamint a ház tetőszerkezetére is átterjedt. A szegedi és a kisteleki tűzoltók két egysége végezte el az oltást, a munkálatok közben négy gázpalackot is kivittek az épületből. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakatlan tanya melléképülete égett vasárnap Szentes-Magyartés településén. A tüzet a szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók oltották el, senki sem sérült meg.

Egy magasban lógó, letört faág veszélyeztette a gyalogosokat vasárnap Szegeden, a Töltés utcában. A város hivatásos tűzoltói rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést, senki sem sérült meg.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában