Halálos baleset történt a József Attila sugárúton: egy hetven év körüli férfit gázolt el a villamos - Galéria

Delmagyar.hu

Fotó. Gémes Sándor

Súlyos baleset történt szombat késő délután Szegeden, a József Attila sugárúton. Információink szerint egy hetven év körüli férit ütött el a villamos, nem messze a Deák Ferenc gimnáziumi megállótól, ahová a mentők, a rendőrök és a katasztrófavédelem is villámgyorsan kiért, de segíteni már nem tudtak. A szerencsétlenül járt férfi teste a jármű alá szorult, a kiszabadításán a helyi katasztrófavédelem emberei dolgoznak. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja, akik három autóval vonultak az esethez, hogy biztosítsák a tűzoltók zavartalan munkáját.

A helyszínen megtudtuk, hogy a műszaki mentés és a helyszínelés megközelítőleg két órát vesz majd igénybe, addig is a villamosforgalom szünetel. Az SZKT a saját Facebook-oldalára írta ki, hogy addig is pótlóbuszok közlekednek az Anna-kűt és Tarján végállomás között. Az utazóknak 5-15 perces késésekre kell számítaniuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában