Lehasadt ágaknál és kidőlt fáknál kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak

Delmagyar.hu

Kedden Csongrád-Csanád vármegye több pontján is lehasadt ágaknál és kidőlt fáknál kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak. Hódmezővásárhelyen lakóépületre hasadt egy nagy méretű faág, Csongrádon egy kidőlt fa akadályozta a város forgalmát, Szegeden egy nyaraló kerítésére hasadt egy ág, Csongrádon pedig az óvodásokat is veszélyeztette egy magasban lógó, leszakadt faág. A városok hivatásos tűzoltói minden esetben rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést, személyi sérülés sehol sem történt.

Szalagkorlátnak csapódott egy autó kedden az M43-as autópályán Szegednél. Senki sem sérült meg, a beavatkozást a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el.

A tűzhelyen felejtett, felforrósodott étel gyulladt ki egy szentesi lakásban kedden délután. A szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók érkeztek a negyedik emeleti lakáshoz. Visszahűtötték a forró edényzetet, majd átszellőztették a füsttel érintett helyiségeket.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában