Napszemüveget lopott - keresi a rendőrség

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

Delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/2756/2023. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető 2023. július 12-én délelőtt egy szegedi üzlet padján őrizetlenül hagyott napszemüveget ellopott – írja a police.hu 

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában