Kombájn égett vasárnap Csanádpalotán

Delmagyar.hu

Egy nagy méretű szemetestároló lángolt pénteken hajnalban Szegeden, a József Attila sugárúton. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók oltották el.

Lakóházat veszélyeztetett egy megdőlt fa szombaton Csongrádon. A város hivatásos tűzoltói végezték el a műszaki mentést. – írja a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Egy idős férfi a háza padlásán ragadt szombaton, önerejéből nem tudott lejönni. A tűzoltók dugólétra segítségével, sértetlenül vitték le a férfit az udvarra.

Ömlött a víz egy harmadik emeleti, lezárt lakásból vasárnap Hódmezővásárhelyen. A lakatos nem tudta kinyitni a lakásajtót, ezért a lakók a tűzoltók segítségét kérték. A város hivatásos egysége kéziszerszámokkal nyitották fel a lakásajtót, majd elzárták a nyitott vízcsapot.

Egy kombájn égett teljes terjedelmében vasárnap Csanádpalotán. A tűz a körülötte lévő tarlóra is átterjedt, kétezer négyzetméteren lángolt a szabadtéri tűz. A makói és az orosházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár több millió forint.

Kigyulladt egy konyha vasárnap este egy hódmezővásárhelyi társasház második emeletén. Három hivatásos egység érkezett a helyszínre a város parancsnokságáról, rövid idő alatt eloltották a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában