Az elmúlt hétvége tűzoltói beavatkozásai

Delmagyar.hu

Archív fotó.

Fotó: KISS ANNAMARIE

Tűz volt egy kelebiai családi házban szombaton éjjel. A kályha, valamint a körülötte lévő berendezési tárgyak kaptak lángra. A ruzsai és a kiskunhalasi tűzoltók közös erővel fojtották el a lángokat, a tűzesetben egy lakó is megsérült.

Nem tudtak bejutni egy idős emberhez a gondozók szombaton Csongrádon. Azonnal tárcsázták a segélyhívót, a város hivatásos egysége percek alatt kiért a Jegenye utcai családi házhoz. Az egység kéziszerszámok segítségével nyitotta ki a bejárati ajtót, majd az asszonyt átadták a mentők munkatársainak.

Balesetet szenvedett egy kisteherautó szombaton Hódmezővásárhely külterületén. A műszaki mentést a város tűzoltói végezték el, személyi sérülés

Úttestre dőlt egy nagy méretű fa vasárnap Csongrádon. A város hivatásos egysége végezte el a műszaki mentést, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a forgalom rövid időn belül helyreállt az érintett útszakaszon. 

Olvasható a Katasztrófavédelem oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában