Adományokat gyűjtöttek a vármegyei rendőrök

Delmagyar.hu

Fotó: police.hu

Karácsonyhoz közeledve adományt gyűjtöttek a vármegyei rendőrök a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-Egészségügyi Központ számára. Az ajándékokokat december 22-én adták át – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Fotó: police.hu

A felajánlásokat dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Veprik Zita r. ezredes, a Humánigazgatási Szolgálat vezetője, valamint dr. Szenti Szabolcs r. alezredes, a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője adták át a Gyermekgyógyászati Klinika igazgatójának, Dr. Bereczki Csaba tanszékvezető egyetemi docensnek. Az előzetesen meghirdetett gyűjtés legfőbb célkitűzése az volt, hogy kollégáink szebbé tegyék a gyerekek karácsonyát. Munkatársaink összefogásának köszönhetően több doboznyi játék és könyv gyűlt össze, amit örömmel fogadtak az intézményben. 

Fotó: police.hu 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában