Közelednek az ünnepek, hosszabb sorok a határokon

Szombaton reggel több órát is várakozniuk kellett az utazóknak a határátkelőknél, hogy Magyarországról Szerbiába jussanak. A nap folyamán ugyan jelentősen javult a helyzet, az ünnepi időszak alatt azonban várhatóan lehet még számítani torlódásokra.

Delmagyar.hu

Archív fotó: Mirkó István

Szombat hajnalban óriási torlódás volt tapasztalható a szerb-magyar határátkelőkön. Tompánál 4 órát is várakozni kellett, de Hercegszántónál is sor alakult ki mintegy 180 perces várakozással. A Röszke-Horgos közúti határátkelőn is hasonló volt a helyzet.

A reggeli órákban több órás várakozási időről számoltak be a Magyarország felől Szerbiába utazók.

A kora délutáni órákban azonban sokat javult a helyzet és az utazók már azt mondták kevesebb, mint egy óra kellett nekik, hogy átjussanak a határon. Az átkeléshez szükséges idő folyamatosan változik. Ezért azt javasoljuk, hogy mielőtt útnak indulnak a határfigyelő oldalakon, vagy az okostelefonos felhasználásban ellenőrizzék, hogy melyik határátkelőt érdemes választani.

Az utazók elmondása szerint inkább a Szerbiába való belépéskor kellett több időt várakozni.

A teljes cikk elérhető a PannonRTV oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában