Bántalmazta és be is zárta barátnőjét

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki féltékenységből bántalmazta és be is zárta barátnőjét Szegeden.

Delmagyar.hu

A vádirat szerint a vádlott és barátnője 2022. június 17-én az éjjeli órákban baráti társaságukkal szórakoztak társasházi helyiségben. A társaság távozását követően a férfi féltékenysége miatt vita alakult ki közöttük. A vádlott a nő karját megszorítva, majd róla a felsőruházatát levetve erőszakkal arra kényszerítette őt, hogy a lakásba felmenjenek, majd annak szobájába magukat bezárta.

A sértettnek a hajnali órákban, a vádlott figyelmetlenségét kihasználva sikerült ugyan a lakásból kijutnia, azonban a férfi az utcáról újra visszarángatta a lakásba, ahol fojtogatni kezdte. A bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett sértettnek a délutáni órákban sikerült csak a lakásból megszöknie.

A járási ügyészség a vádlottal szemben könnyű testi sértés vétsége valamint személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában