Két szemétgyűjtő lángolt Szegeden

Delmagyar.hu

Kedden, a hajnali órákban két nagy méretű szemétgyűjtő is lángolt Szegeden – számolt be róla a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Először az Olajbányász térre, majd pár perccel később a Csörlő utcába riasztották a város hivatásos egységét. Személyi sérülés nem történt, de egy közelben parkoló autó megrongálódott a tűzben. Az elsődleges vizsgálatok alapján felmerült a szándékosság gyanúja, ezért a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere tűzeseti helyszíni szemlét hajtott végre.

Egy leszakadt faág veszélyeztette a gyalogosokat hétfőn Hódmezővásárhelyen, a Lehel utcában. A műszaki mentést a város hivatásos egysége rövid idő alatt elvégezte, sérülés nem történt.

Halálos kimenetelű tűzeset történt hétfőn délelőtt Apátfalván. Tizenegy óra után érkezett a lakossági bejelentés, miszerint lángokban áll egy ház a település főutcáján. Hódmezővásárhelyről és Makóról összesen három hivatásos egység érkezett, a tűzoltók azonnal megkezdték az oltást. A tűz két helyiséget érintett, ezek egyikében találták meg a holttestet oltás közben. A katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják a haláleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában