Helyi közélet

2019.10.24. 13:43

Újra töklápások lepik el a Szent István teret

Negyedik alkalommal rendez Tökéletes szombatot október 26-án a Szegedi Városkép és Piac Kft. a Szent István téren.

K. A. R.

Tökéletes időben, tökéletes családi programokkal várják a szegedieket. Németh István ügyvezető igazgató beszámolója szerint több mint negyven árus érkezik majd a térre különböző termékekkel, emellett lesz óriás építőkocka, fa- és barokk körhinta, arcfestés, pónicikli és többféle interaktív játék is.

Azt mondja, a nap legnépszerűbb színfoltja a tökfaragás lesz, melyre idén is több száz tökkel készülnek, így a család aparaja-nagyja kipróbálhatja művészeti tudását, ebben segítségükre lesz Doktor Zoltán olimpiai ezüstérmes zöldségfaragó is. A lámpásokat a víztorony lábánál helyezik majd el, este hat órakor pedig a mécseseket is meggyújtják bennük. A legszebb három tök, valamint a közösségszavazás nyertese is belépőt kap a karácsonyi vásár óriáskerekére és jégpályájára, illetve minden faragó zsákbamacska ajándékot kap.

A színpadon délelőtt a Csiga Duó, délután pedig a Grimm-Busz színház, valamint Pasenko bohóc szórakoztatja a legkisebbeket. A víztorony is nyitva lesz 10 és 16 óra között, kedvezményes áron, 220 forintért lesz látogatható. A téren kint lesz a CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület, akik az egészséges táplálkozásról tartanak majd interaktív programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában