Több, mint 50 kiállító várta az érdeklődőket

2019.11.17. 12:21

Az egész család kikapcsolódhatott

Szombaton és vasárnap rendezték meg a Szeged Plázában a II. Family Expót. A hétvégi eseményen mindenki talál magának programot, aki tervezi vagy már gyakorolja a családi életet. 

K. T. I. 

Szeged, Family Expo a Plázában fotó: Kuklis István

A több mint félszáz kiállító különböző témákban várta az érdeklődőket Szegeden, a II. Family Expón. Így többek között; egészséges életmód, konyhai kisgépek bemutatója, gyerekjátékok, magániskolák ismertetése, vitaminok, orvosi tanácsadások, kézműves termékek. Mindeközben bemutatók, versenyek, előadások és koncertek szórakoztatták a vendégeket. Dr. Radnóti-Márton Beatrix főszervező elmondta, a témák szinte a családi élet valamennyi területét lefedték. Volt Csiga Duó-koncert, Grimm-busz színház és tánciskola bemutatók.

- Véletlenül csöppentünk bele a programkavalkádba. Végignéztük a kiállítókat – mondta, Csontos Attila. Hároméves kisfia, Balázs éppen a gyerek biliárddal játszott. Édesanyja, Barbara elárulta: felkeltették az érdeklődését az expón bemutatott illóolajok. Gyermeke háziorvosától már hallotta, hogy jót tesz a légutaknak, ha ilyeneket párologtatunk.

 

A szervezők az apukákra is gondoltak, ezért nagy hangsúlyt fektettek az “apukamegőrző” kialakítására, ahol a családfők például autótisztító eszközökkel ismerkedhettek meg.

Az ingyenesen látogatható program tomboláján befolyt összeg egy részét a Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány javára fordítják, amelyből az alapítvány támogatni tudja a Gyermekintenzív Osztály infúziós pumpájának megvásárlását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában