Értékes utalványokkal gazdagodtak

2019.12.04. 15:37

Díjaztuk Csongrád megye legszebb Tündéreit

Értékes vásárlási utalvánnyal díjaztuk Csongrád megye legszebbjeit. A Tündérszépek 2020 szépségverseny megyei továbbjutóit főszerkesztőnk köszöntötte szerkesztőségünkben szerda délután.

Szeged – 2019.12.04. Tündérszépek Csongrád megyei forduló továbbjutói Pósa Árpád főszerkesztőtől átvették díjaikat. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Hatalmas siker volt a Csongrád megyében is kiadónk által immáron második alkalommal indított Tündérszépek szépségverseny. A jelentkezők közül 3 fős megyei zsűri – Maróti Nóra többszörös fittanyuka-győztes, sportmodell, Varga József Dömötör-díjas táncművész, Nívó díjas táncpedagógus, a Varga Balett alapítója és lapunk főszerkesztője, Pósa Árpád – választotta ki, hogy kik mérkőzhetnek meg Bács és Békés megye legszebbjeivel. Ahogy korábban megírtuk, az első helyen a 16 éves Tápai Dóra végzett, a második a 26 éves Tarkó Petra, míg a harmadik helyezett a szintén 26 éves Szabó Kinga lett. A közönségszavazatok alapján a 23 éves Molnár Klaudia csatlakozhatott a zsűri által kiválasztott három továbbjutóhoz.

A legszebbek szerda délután vehették át vásárlási utalványukat a Délmagyarország sajtóházában Pósa Árpád főszerkesztőtől. Minden lány örült a nyereménynek, sokuk meglepődött, hogy bár nem jutottak döntőbe, mégis értékeljük őket. De még nem döntötték el, mire is költik a nagyértékű utalványokat. – Valószínűleg ajándék lesz belőle karácsonyra, de azért jutni fog belőle magunkra is – ebben mindannyian egyetértettek.

Ahogy arról beszámoltunk, Tápai Dórának nem ért véget a verseny a második fordulóban, hiszen a fiatal lány a Tündérszépek 2020 regionális mezőnyéből a szakmai zsűri döntése alapján második helyezettként továbbjutva már biztosan képviseli megyénket a januári országos döntőben.

Tápai Dóra

 

Tarkó Petra

 

Szabó Kinga

 

Molnár Klaudia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában