Helyi közélet

2020.01.28. 13:06

Kedvezmény a véradóknak

Új ajándékkal várnak minden véradót a következő hetekben Csongrád megyében.

Munkatársunktól

Az első 3000-nek kedvezménykupont adnak a bordányi önkormányzat jóvoltából Rúzsa Magdi nyári – június 5-én 21 órakor kezdődő – bordányi koncertjére. Ha valaki a következő hetekben vért ad a megye bármely helyszínén, az egy páros jegyre érvényes 20 százalékos kedvezménykupont vehet át.

Továbbra is meglepetéssel fogadják a „könyvmolyokat”, vagyis akik Szegeden, Vásárhelyen, Makón és Szentesen a vérellátó központokban, illetve osztályokon adnak vért, ajándék könyvek közül válogathatnak. És a hagyományoknak megfelelően minden véradó kap egy-egy fürdőbelépőt a makói Hagymatikumba és a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe, valamint egy étkezési jegyet.

A Magyar Vöröskereszt megyei szervezete ma 10 és 13 óra között Forráskúton, a művelődési házban, szintén ma 8 és 12 óra között a földeáki művelődési házban várja a véradókat.

Az Országos Vérellátó Szolgálat az alábbi helyeken és időpontokban várja a véradókat: a szegedi vérellátó központban ma 7 és 14 óra között, szerdán és csütörtökön pedig 10 és 18 óra között. A hódmezővásárhelyi vérellátó osztályon szerdán reggel 7 és 9, csütörtökön 7.30 és 10 óra között, Makón a véradó állomáson csütörtökön 9 és 13 óra között; a szentesi vérellátó osztályon pedig ma és holnap 7.30 és 12 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában