Friss hírek

2020.05.07. 11:54

A szentesi piacon is mindenkinek kötelező a szájmaszk

Itt marad a régi a vásárlási idősáv.

delmagyar.hu

Fotó: Szentes.hu

Az alábbi pontokat tartalmazza Szentes város legújabb polgármesteri rendelete:

– Szentes Város Önkormányzata tulajdonában lévő Szentes Városellátó Nonprofit Kft. által üzemeltetett Rákóczi Ferenc utcai zöldségpiac (továbbiakban: piac) csütörtök és vasárnap 6.00-12.00 óráig üzemel. A Villogó utcai piac határozatlan ideig továbbra is zárva tart.

– Saját és családja egészségének védelme érdekében a 65. életévüket betöltött személyek a piacot 9.00 – 12.00 óráig látogathatják.

– A piacon a járványveszély enyhítésének érdekében kötelező az orr- és szájnyílást egyaránt takaró védőfelszerelés (maszk, sál vagy kendő) viselése, a piac területén a kereskedelmi tevékenységet folytatóknak a gumikesztyű használata kötelező.

A rendelet előírásainak betartását a Rendőrség és a Szentes Városellátó Nonprofit Kft. piacfelügyeleti munkatársai jogosultak ellenőrizni. – tudtuk meg Szentes város weboldaláról.

Ingyenesen hívható a magyar ügyeleti központ

Az ügyeleti központ e-mail-elérhetősége: [email protected]. A beérkező elektronikus levelekre a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küldenek.

A 06-80-277-455 és a 06-80-277-456 számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogadják a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.

A kormány koronavírussal kapcsolatos hivatalos Facebook-oldalán és a koronavirus.gov.hu kormányzati honlapon hiteles és naprakész tájékoztatás található a fertőzésről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában