Helyi közélet

2020.05.30. 13:45

Szentesen már szolgálatban van a polgárőrök új járműve

Május 29-én a Kossuth téren ünnepélyesen átvette  a 9 személyes mikrobuszát a helyi polgárőr egyesület.

delmagyar.hu

Az eseményen többek között ott volt Farkas Sándor országgyűlési képviselő, Gémes László, a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke, Szabó Zoltán, Szentes polgármestere, valamint Batiz István, a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke.

Farkas Sándor örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a polgárőrség ismét gyarapodott egy járművel, valamint elmondta, hogy már régebb óta figyelemmel kíséri az egyenruhás önkéntesek munkáját, amit egyre jobb körülmények között és egyre magasabb szinten végeznek.

Gémes László, a Csongrád megyei közgyűlés elnöke a szolgálatba helyezést követően gratulált Gilinger Istvánnak, a Szentesi Polgárőr Egyesület elnökének az eddigi munkájukért, valamint azt kívánta, hogy az új jármű minél jobban tudja szolgálni a közösséget.

Batiz István kifejtette, hogy jelentős feladatokat vállalt magára a szentesi szervezet, munkájukban nagy segítségükre lehet a mikrobusz.

Végül Szabó Zoltán polgármester megköszönte a polgárőröknek a koronavírus-járvány elleni védekezésben nyújtott önzetlen segítségüket.

Az eseményről készült képeket a polgárőrség honlapján tekinthetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában