Helyi közélet

2020.06.18. 18:01

Hat táborral készül a makói Erzsébet Ház

Ingyenes táborokkal készül a nyárra az Angyalsóhaj Alapít­vány: július 6-tól augusztus 14-ig, hat héten át várják az érdeklődőket a szervezők – ad­­ta hírül a szervezet fővédnö­­ke, Farkas Éva Erzsébet.

Szabó Imre

Fotó: Szabó Imre

A hat táborból kettő kifejezetten a halmozottan sérült, egészségkárosult fiatalok számára indul, a további négy hét pedig általános iskolás, alsó és felső tagozatos diákok számára jelenthet tartalmas kikapcsolódást a nyári szünidőben – kézműves, illetve egyéb művészeti tematikával.

Fotó: Szabó Imre

A programot különböző be­mutatók színesítik hétről hétre, így kutyás és lovasterápiás óra, rendőrségi, mentős és tűzoltó-bemutató is lesz. Péntek esténként pedig nyilvános táborzáró összejövetelre várják a résztvevőket és az érdeklődőket, ahol többek között koncerteket lehet hallgatni a helyi Magán Zeneiskola és a Makói Általános Iskola szervezésében, valamint pódiumbeszélgetésekre kerül sor neves művészekkel.

A táborok vezetői városszerte ismert művésztanárok, gyógypedagógusok és konduktorok lesznek, akik önkéntesként vál­­lalták az egyenként egy-egy hetes időtartamú táborok megszervezését, vezetését.

Jelentkezni június 26-ig lehet az [email protected] címen vagy a 30/655-4766-os telefonszámon.

Az étkezésről a résztvevőknek maguknak kell gondoskodniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában